Zo ziet mijn droomtuin eruit

Als kind vond ik het altijd enorm leuk om te dromen over hoe mijn huis er later uit zou zien. Ik bedacht de gekste dingen: Een zwembad met glijbaan in mijn tuin, een inloopkast zo groot als een balzaal en een dierentuin naast mijn huis. Tegenwoordig ben ik inmiddels iets realistischer, maar vind ik het nog steeds fantastisch om te dromen over mijn droomhuis. In deze blog deel ik hoe de tuin van mijn dromen eruit ziet. Hopelijk kan ik van deze droom ooit werkelijkheid maken.

Veel groen

Ik heb nooit groene vingers gehad, maar sinds kort ben ik helemaal geobsedeerd met planten en bloemen. In mijn huis heb ik al meer planten staan dan de gemiddelde mens, maar mijn tuin laat nog wat te wensen over. Het liefst maak ik er een mini oerwoud van, maar dan wel op een verzorgde manier. Ik kan mij herinneren dat mijn opa en oma vroeger een hele grote bloesemboom in hun tuin hadden staan. In de lente stond deze er prachtig bij en leek het net uit een film te komen. En naarmate de herfst naderde, was hun hele tuin bedekt met roze bloemblaadjes, net alsof het gesneeuwd had. Dit was misschien wel mijn favoriete deel. Als ik aan mijn droomtuin denk, dan zie ik vooral deze boom voor me. Daarom hoop ik ooit, naast allerlei andere planten en bloemen, een grote bloesemboom in mijn tuin te hebben staan. 

Een moderne look

Als ik door woonmagazines blader, wordt mijn aandacht altijd getrokken door hele moderne en strakke tuinen. Deze tuinen doen mij altijd denken aan een luxe villa en die stijl spreekt mij erg aan. Een van mijn grootste dromen voor in mijn tuin, is om een serre te hebben. En dan wil ik graag de moderne variant, met zwarte kozijnen en een groot deel bestaand uit glas. Dit lijkt mij geweldig, omdat je dan ook op minder mooie dagen van je tuintje kan genieten. Als ik echt mijn fantasie even helemaal mag laten gaan, dan wil ik ook een lekkere open haard in de serre, voor als het iets kouder is. Om verder te gaan op de moderne look, heeft mijn droomtuin ook meubels in deze stijl. Ik heb ooit op tuinmeubelland.nl een prachtige moderne loungeset gezien en deze ben ik nooit vergeten. Als ik aan mijn droomtuin denk, is dit een van de eerste dingen die in mijn hoofd opkomt. Gelukkig is dit niet eens zo’n hele onrealistische droom, dus deze loungeset hou ik zeker nog even op mijn verlanglijstje staan. 

More from author

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Lissabon een stad met veel cultuur

Wat is jouw idee van een perfecte vakantie? Lissabon is de perfecte bestemming voor een vakantie. Er is veel te zien en te doen...

Goedkope kerstpakketten voor jouw bedrijf

Kerstmis is voor veel verschillende mensen een belangrijke feestdag. Gedurende deze dag gaan mensen graag lekker eten en genieten van het besteden van tijd...

Een Particuliere of zakelijke lening?

Het aangaan van een lening kan een ondernemer helpen om een bedrijf te starten of om tijdelijke liquiditeitsproblemen op te lossen. Als ondernemer heb...