Wat moet je meenemen als je gaat kamperen?

Als je binnenkort gaat kamperen voor de eerste keer dan kan dat zeer spannend zijn, vooral voor de kinderen. Het is daarom belangrijk dat je enkele dingen niet vergeet zodat je eerst kampeervakantie geen ramp word. Hier kan je meer informatie vinden over wat je mee moet nemen als je gaat kamperen. 

Caravan of camper

Wanneer je gaat kamperen bij friesland camping moet je natuurlijk een slaapplek hebben. Je gaat namelijk niet in de openlucht slapen want er loopt ongedierte rond zoals ratten en het kan aardig koud worden. Het is daarom verstandig dat je ervoor kiest om met een camper of caravan te gaan kamperen. Een groot voordeel hiervan is dat je vrijwel alles bij je hebt. Een camper of caravan is namelijk voorzien van een toilet, douche en voldoende slaapplek voor meerdere personen. Als je een camper of caravan meenemt als je gaat kamperen, dan weet je zeker dat je kampeervakantie een succes word. 

EHBO Set

Onderweg naar de camping of tijdens het kamperen kan er altijd een ongeluk gebeuren. Daarom is het verstandig dat je altijd een EHBO set bij je hebt zodat je kleine problemen zoals kneuzingen en wonden zelf kan behandelen. Als je met een camper of een caravan gaat kamperen, dan heb je vrijwel automatisch als een EHBO set bij je aangezien deze verplicht zijn in campers en caravans. Controleer goed of er een EHBO set aanwezig is. Is er geen aanwezig? Dan is het verstandig dat je gelijk een uitgebreid set aanschaft bij een winkel. 

Voldoende boodschappen

Als je gaat kamperen bij camping Nederland aan zee dan moet je natuurlijk ook voldoende eten en af en toe zou je graag de barbecue aan willen zetten. Je hebt hiervoor natuurlijk wel boodschappen nodig. Als je diep in een natuurgebied zit dan zijn winkels ver weg en als je midden in een natuurgebied zit in Frankrijk dan kan de volgende supermarkt enkele uren rijden zijn. Daarom is het belangrijk dat je in Nederland al voldoende boodschappen doet zodat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens het kamperen.

Survivalkit

Het kan wel eens voorkomen dat je een mesje nodig bent of een aansteker omdat jij je andere aansteker kwijt bent. Het is dan handig als je een survivalkit bij je hebt om kleine problemen op te lossen. Een survivalkit is namelijk niet alleen voorzien van een mesje maar ook ander gereedschap die je voor verschillende doeleinden kan gebruiken. 

 

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Waarom kiezen voor neutrale kleuren in je interieur

Neutrale kleuren zijn de stille krachten van het kleurenspectrum. Ze brengen rust in elke ruimte en bieden een canvas waarop jouw persoonlijke stijl de...

Waarom een warm huis gelijk staat aan een gelukkig huis

Je kent het gevoel vast wel: je komt thuis na een lange werkdag en wordt verwelkomd door de behaaglijke warmte van je huis. Het...

Wat zijn flexibele werkplekken en waarom zijn ze populair

Flexibele werkplekken hebben de manier waarop we denken over kantoorruimtes en werkomgevingen compleet getransformeerd. Deze trend is een rechtstreekse reactie op de behoefte aan...