Tijd voor een drankje

Iedereen vindt het weleens lekker om op een stoel te ploffen en te ontspannen met een drankje in de hand. Of je dit nu alleen doet of met vrienden, het is wel van belang dat het drankje in je glas goed is. Dat maakt de ontspanning helemaal compleet. Maar wat voor drankje moet dat dan zijn? In deze blog vertel ik je daar meer over. Lees je mee?

Wordt een echte wijn connaisseur

Hoe gezellig is het om met je vrienden of vriendinnengroep op een uitje te gaan en echt lekkere wijnen te proeven. Laat je inspireren en informeren door een echte kenner en eet er allerlei lekkere hapjes bij. Of, haal zelf een aantal verschillende wijnen en laat iedereen een eigen verhaal vertellen bij een fles. Proef alles en kies dan jouw favoriet. Plezier voor de hele groep gegarandeerd!

Een speciaal biertje proberen

Dit kan ook met bier in plaats van wijn. Er zijn heel veel soorten speciaal biertjes tegenwoordig. Sommige worden op bijzondere wijzen of plekken gebrouwen. Ga jij voor een fruitig biertje of kies jij iets met een bloemen aspect? Je kan allerlei verschillende merken proberen. Ga jij voor een oude bekende of eentje die nieuw op de markt is. Nodig een groep vrienden uit en probeer van alles uit, net zoals met de wijnproeverij thuis!

Of ga je liever voor fris

Misschien houd je niet zo van alcohol, en ben je op zoek naar een ander soort versnapering voor deze momenten van ontspanning, met vrienden en familie of alleen. Kijk dan naar een drankje van het merk Bundaberg. Dit Australische merk heeft allerlei heerlijke frisjes die je dorst zeker zullen lessen. Koel ze voordat je ze drinkt, dan smaken ze nog beter!

Organiseer een echte high tea

Of, als je er toch liever een activiteit van maakt: de enige echte high tea is hipper dan ooit en menig mens geniet ervan op deze manier tijd met elkaar door te brengen. Maak taartjes en kleine sandwiches, haal verschillende soorten thee in huis en dek de tafel mooi. Dan kan het feestje meteen beginnen!

Alles vind je bij de Drankerij

De lekkerste drankjes zoals die van Bundaberg vind je allemaal op de website van Drankerij. Hier kan je ze bestellen en worden ze zo aan de deur geleverd. Supermakkelijk en je kan op hun website kijken voor nog meer interessante versnaperingen, zodat je steeds weer iets nieuws hebt om uit te proberen.

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Met Pink Gellac zien je nagels eruit als om door een ringetje te halen!

Heb jij ook je slippers alweer uit de kast gehaald om er deze zomer op te kunnen lopen? Of heb je jezelf eens een...

Hoe match ik oorbellen bij mijn outfit?

Als je een leuk outfit hebt samengesteld, wil je er natuurlijk ook goed bij lijken. Een paar mooie oorbellen kunnen het verschil maken tussen...

Kamerplanten: de voordelen

De tijd van planten in de achtertuin is niet voorbij, maar er komen wel steeds meer planten in woningen. Dit is niet zonder reden,...