Schiphol en daar omheen

Wat is er te doen op Schiphol? Wat kan je doen in de buurt van Schiphol en hoe bereik je Schiphol en de steden er omheen? Wij vertellen je het allemaal in dit blog! Van leuke uitjes, winkeltjes en de snelste/makkelijkste ritjes van en naar Schiphol.

Ga je voor het eerst naar Schiphol dan is er heel wat te beleven! Wij hebben er 4 voor je op een rij gezet:

  1. Panorama dakterras

Het dakterras geeft een prachtig uitzicht op de vliegtuigen op Schiphol. Op het Dakterras kan je een bezoekje brengen aan de Fokker 100. Hierin kan je binnenkijken, een leuke foto maken en de cockpit bekijken. Daarnaast hoor je meldingen van de luchtverkeersleiding en kan je verschillende quizjes en raadsels uitvoeren.

  1. Schiphol behind the scenes

Ruim een uur achter de schermen kijken bij Schiphol. Van de brandweer tot de grote hangars en de sneeuwvloot. Je komt alles te weten over hoe Schiphol werkt en wat er allemaal gebeurd om passagiers veilig van A naar B te laten gaan.

  1. 6D XD theater

Beleef spectaculaire 3D films in bewegende stoelen en met allerlei effecten zoals wind en, geluid en licht. Elke film duurt ongeveer 5 minuten en is dus perfect om te doen wanneer je overstapt op Schiphol of even een bezoekje brengt. 

  1. Massagestoelen

Maak op Schiphol gebruik van de lekkerste massagestoelen! De massagestoelen vind je op verschillende locaties op het vliegveld en zijn 24 uur per dag geopend. De massagestoelen zorgen ervoor dat je even helemaal tot rust komt en dat je vervolgens weer actief door kan!

Reizen naar Schiphol

Er zijn verschillende manieren om naar Schiphol te komen. Denk bijvoorbeeld aan de trein, taxi, auto of natuurlijk het vliegtuig. Wij benoemen hieronder de voordelen per vervoersmiddel

  • Openbaar vervoer

Het openbaar vervoer van en naar schiphol is de laatste jaren steeds beter geworden. Treinen rijden vaker en er is daardoor meer ruimte. Het enige nadeel van reizen van bestemming A naar schiphol is dat je altijd eerst naar een station moet gaan (vanuit bijvoorbeeld je huis of werk). Hier kan veel tijd in zitten waardoor de totale reistijd wat langer is.

  • Taxi

Een taxi van en naar Schiphol hoeft tegenwoordig niet meer duur te zijn. Check de taxi Leiden Schiphol prijs en ga van A naar Schiphol zonder overstappen, wachten en drukke bussen/treinen. Taxi Leiden is makkelijk te bereiken online!

  • Auto

Vanuit heel het land kan je naar Schiphol komen met de auto en dat zorgt voor veel drukte. Veel mensen die worden afgezet of rondom Schiphol werken.

More from author

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Hoe kom je van de stress op het werk af?

Werk kan zowel erg leuke als stressvolle momenten veroorzaken. Wanneer de stress de overhand begint te krijgen, dan zorgt dat voor erg vervelende situaties....

Een bijzondere waterstraal

Door een met een robijn of diamant belegde spuitkop en een straalbuis wordt water met een druk van circa 3800 bar gespoten. De waterstaal...

Een leaseauto, een goed idee?

Ik ben nu al een tijdje mijn eigen baas. Ik heb zelf een bedrijf gestart en heb nu ook al een mooie klanten basis...