Hoe match ik oorbellen bij mijn outfit?

Als je een leuk outfit hebt samengesteld, wil je er natuurlijk ook goed bij lijken. Een paar mooie oorbellen kunnen het verschil maken tussen een slordige of een chic uitziende outfit. maar hoe weet je nou welke oorbellen bij jouw outfit staan? In dit blog geven we je een aantal tips.

1. Kies de juiste kleur oorbellen

De eerste stap is kiezen van de juiste kleur oorbellen. Er zijn een aantal dingen waar je op kunt letten. Als je een effen top of jurk hebt, kun je kiezen voor oorbellen in een contrasterende kleur. Denk bijvoorbeeld aan een zwarte top met oorbellen in een felle kleur, of een witte jurk met oorbellen in een donkere kleur. Als je een top of jurk hebt met een print, kun je kiezen voor oorbellen in een kleur die in de print terugkomt. Dit zorgt voor een mooie, harmonieuze look.

2. Kies de juiste vorm oorbellen

Nadat je de juiste kleur oorbellen hebt uitgekozen, is het belangrijk om de juiste vorm te kiezen. Als je een rond gezicht hebt, staan oorbellen met ronde vormen je het beste. Oorbellen met puntige vormen staan je minder mooi, omdat ze je gezicht langer laten lijken. Als je een ovaler gezicht hebt, staan alle vormen oorbellen je goed. Oorbellen met een ronde vorm geven je gezicht een blozend effect, waardoor je er fris en jeugdig uitziet. Oorbellen met een puntige vorm zorgen voor een chiquere look.

3. Kies de juiste maat oorbellen

Als je de juiste kleur en vorm oorbellen hebt gevonden, is het belangrijk om de juiste maat te kiezen. Oorbellen die te groot zijn, zullen je gezicht overheersen en je outfit slordig laten lijken. Oorbellen die te klein zijn, staan ook niet mooi. Kies dus oorbellen die precies goed zitten. Als je niet zeker bent over de juiste maat, kun je altijd een sieradenadviseur raadplegen.

4. Kies de juiste stijl oorbellen

Als je de juiste kleur, vorm en maat oorbellen hebt gevonden, is het belangrijk om de juiste stijl te kiezen. Er zijn verschillende stijlen oorbellen, zoals statement oorbellen, elegante oorbellen, stoere oorbellen en funky oorbellen. Kies oorbellen die passen bij de rest van je outfit. Als je bijvoorbeeld een stoere outfit hebt, staan stoere oorbellen je het beste. Als je een chique outfit hebt, staan elegante oorbellen je het beste.

5. Kies de juiste materialen oorbellen

Nadat je de juiste kleur, vorm, maat en stijl oorbellen hebt gevonden, is het belangrijk om de juiste materialen te kiezen. Er zijn verschillende materialen oorbellen, zoals goud, zilver, koper, tin en natuurlijke materialen. Kies oorbellen die passen bij de rest van je outfit. Als je bijvoorbeeld een chique outfit hebt, staan oorbellen van goud of zilver je het beste. Als je een stoere outfit hebt, staan oorbellen van koper of tin je het beste.

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Met Pink Gellac zien je nagels eruit als om door een ringetje te halen!

Heb jij ook je slippers alweer uit de kast gehaald om er deze zomer op te kunnen lopen? Of heb je jezelf eens een...

Hoe match ik oorbellen bij mijn outfit?

Als je een leuk outfit hebt samengesteld, wil je er natuurlijk ook goed bij lijken. Een paar mooie oorbellen kunnen het verschil maken tussen...

Kamerplanten: de voordelen

De tijd van planten in de achtertuin is niet voorbij, maar er komen wel steeds meer planten in woningen. Dit is niet zonder reden,...