Home Blog

Je eigen feestje organiseren, hoe?

0

We kunnen het ons nu niet voorstellen: een feestje organiseren. Onze verjaardagen of andere speciale dagen werden natuurlijk vaak gevierd met een feestje. Zeker als je jarig was, was dit natuurlijk een mooi excuus om een feestje te organiseren. Ook al kan dit nu even niet, we geven je toch voor hopelijk einde van dit jaar alweer wat tips zodat jij je eerste feestje gegarandeerd een succes kan laten worden!

Thema

Het eerste wat goed is om in overweging te nemen, is of je een thema gaat koppelen aan je feestje. Alles wat je aanschaft qua decoratie en zelfs drank, moet dan ook te maken hebben met dit thema. Denk aan een cocktailparty. Het is dan natuurlijk wel van belang dat het kleuren thema vrolijk is de attributen aanwezig zijn om cocktails te maken.

Drankjes

Als je 18+ bent, is het natuurlijk vanzelfsprekend dat je alcoholische drankjes op je feestje wilt hebben. Bier en wijn zijn de twee meest standaard drankjes die eigenlijk op elke verjaardag wel aanwezig zijn. Het hangt er natuurlijk een beetje vanaf wat voor soort feestje je geeft en aan het thema wat wel of niet beslist is. Er is natuurlijk een ontzettend breed assortiment aan sterke drank. Voor de mannen is en blijft Bacardi wel een populaire. Als je een keer iets anders wilt en er iets meer mee wilt kunnen dan alleen aan baco, is de fles Bacardi carta blanca 1l een goed alternatief. Met deze rum kun je namelijk ook lekkere cocktails maken of mixen met andere frisdranken dan cola. Ook zijn de 1 liter flessen uiteraard perfect voor een feestje omdat het extra lang meegaat en relatief goedkoper is. Wat wel het geval is met Bacardi, is dat niet iedereen ervan houdt. Zoals we al eerder hebben benoemd is dat veel mannen dit drinken. Maar de vrouwen dan? Een fles Johnnie walker black label 1 liter is ook een wat specialer alternatief. Dit kan puur gedronken worden voor de echte liefhebbers, maar uiteraard als mix ook heerlijk.

Locatie

De locatie waar het feestje georganiseerd wordt is natuurlijk ook niet geheel onbelangrijk. Als je je feestje wilt gaan vieren in de zomer is het natuurlijk wel zo leuk als echt buiten is. Dit is een stuk gemakkelijker dan in de winter, want dan zou je je feestje kunnen vieren bij iemand in de tuin. Als het niet anders kan en je feestje in de winter gaat plaatsvinden, moet je toch gaan kijken naar binnenruimtes of een ruimte afhuren. Denk bijvoorbeeld aan de plaatselijke kroeg.

Ga toch lekker online borrelen!

0

Het is voor veel mensen zwaar geweest de laatste paar maanden. Familie en vrienden mogen minder tot niet fysiek gezien worden en er is nergens om heen te gaan. Zo is ook het werk drastisch veranderd. Van vrijwel de ene op de andere dag is iedereen thuis gaan werken, wat zijn eigen problemen met zich meebrengt. Concentratie en motivatie zijn moeilijker om te verkrijgen en gebrek aan collega’s die langs lopen kan zorgen voor wat eenzaamheid. Daarom is het zo leuk om online te borrelen!

Waarom een borrel?

Een borrel wordt ook wel een ‘vrijmibo’ genoemd, wat staat voor vrijdagmiddagborrel. Het is zo leuk om te doen voor verschillende redenen. Allereerst is het een heerlijke manier om de werkweek af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de zorgen en stress rondom het werk stoppen wanneer de pennen worden neergelegd en de computers worden uitgeschakeld. Een borrel zorgt er dus voor dat iedereen met een goed, relaxed gevoel het weekend in kan stappen. Daarnaast helpt het ook met teambuilding. Zo’n vrijmibo geeft de tijd voor werknemers om collega’s beter en meer persoonlijk te leren kennen. Er hoeft niet over werk gepraat te worden, maar juist over wat zij allemaal buiten het werk doen. Hierdoor wordt de werksfeer gezelliger! Het enige nadeel is dat er wat tijd verloren gaat waarin gewerkt had kunnen worden, maar rond half vijf op een vrijdag is het weekend toch wel aangebroken.

Een borrel hoeft natuurlijk niet per sé op vrijdag plaats te vinden. Het kan ook op een andere dag, zoals een maandag na een vakantie. Dat geeft ook een goed moment voor iedereen om bij te kletsen over wat zij in de vakantie gedaan hebben.

Hoe organiseer je een borrel online?

Een belangrijk ingrediënt van elke borrel is natuurlijk het eten en drinken. In plaats van iedereen zelf hapjes en drankjes laten kopen, bestaat er nu de optie van een borrelpakket bestellen. Dit pakket wordt aan huis gebracht, zodat iedereen van dezelfde snacks en hetzelfde drinken kan genieten op een afgesproken tijd. Zet alles klaar en zet Zoom aan en de borreltijd is begonnen! Wat er in een borrelpakket zit, kan verschillen. Vaak is het iets in de richting van fris, chips, wijn of bier, onder andere, maar er is ook de mogelijkheid om een pakket zelf samen te stellen. Wist je dat onze zuiderburen in België ook borrelpakketten kunnen bestellen?

Lijkt borrelen geen goed idee voor een bepaalde reden, maar wil je toch wat doen voor jouw werknemers? Dan kan hen ook zakelijke geschenken gegeven worden! Hieruit kan gekozen worden uit een groot, gevarieerd assortiment. Wijn, snoepjes, gadgets, planten, drinkflessen of notitieboeken, noem het maar op en het kan gegeven worden. Op deze manier laat je iemand toch weten dat zij gewaardeerd worden. Dat is iets wat altijd fijn is, maar zeker in deze tijden kan het geen kwaad.

Wees slim en koop crypto’s!

0

Investeren in cryptocurrency klinkt misschien heel abstract en ook wel een beetje eng en onzeker. Het ‘fenomeen’ van cryptocurrency is natuurlijk op zichzelf al enigszins ongrijpbaar! Maar toch is het zeker geen slechte manier van investeren. En juist ook wel een hele spannende! In plaats van aandelen te kopen van verschillende bedrijven, koop je namelijk cryptocurrency’s (dus een soort digitaal geld). Deze currency’s zullen ook, net zoals aandelen, fluctueren in hun waarde. Aan de slag dus, en wel met het volgende platform… 

Litebit 

Ik heb voor het beleggen recent het platform litebit getest. Litebit is een platform dat uitermate geschikt is om te beginnen met het investeren in cryptocurrency. Het is voor iedereen geschikt, zelfs voor als je net begint met deze manier van investeren. Dit platform, opgezet door Rotterdammers, is naast dat het geschikt is voor beginners ook nog eens heel veilig. Ze staan netjes ingeschreven bij de KvK en ook Trustpilot is het hier mee eens: Het platform krijgt maarliefst een 8,2 van de 10 sterren voor betrouwbaarheid! Tot slot wordt alle informatie die wordt opgeslagen of verstuurd met het platform enorm veilig (geëncrypteerd noemen ze dat) verstuurd. Niets om je zorgen om te maken dus als je dit platform gebruikt! 

Wat kan je ermee? 

Dan rest natuurlijk de vraag: Wat kan je precies met dit platform op het gebied van beleggen in cryptocurrency? Nou, heel veel in ieder geval! Je kunt namelijk op dit platform investeren in 56+ soorten cryptocurrency’s, dus er is geen gebrek aan genoeg keuze. In de zogenoemde ‘wallet’ van Litebit kan je de verschillende cryptocurrency’s zien waar je in hebt geïnvesteerd in een overzichtelijk schemaatje. In dit overzicht kun je ook gelijk kiezen voor verkopen, versturen, storten of transacties. Je hoeft hiervoor dus niet naar een apart scherm en kunt al je acties in dat ene schema doen! 

Veilig beleggen 

Litebit is dus een erg veilige manier van beleggen vanwege de encrypted informatie en de two-factor authentication voor de transacties. Maar het beleggen moet natuurlijk ook veilig zijn voor je eigen portemonnee. De tip die ik daarom altijd wil meegeven is: Beleg alleen met het geld dat je echt ‘over’ hebt. Sluit in ieder geval absoluut geen lening af voor het beleggen en ook als je krap bij kas zit en maar 10 euro ‘over’ hebt in de maand lijkt beleggen mij niet het slimste idee. Ga dus verstandig om met je geld en verlies je niet in de 'hobby' van het beleggen. Het kan namelijk heel spannend zijn, net zoals naar het casino gaan, dus een verslaving is zeker een risico…

Een miniatuur boerderij in je woning

0

Als je een fan bent van het boerenleven dan is Schleich farm world een leuke aanvulling op je inrichting. De miniatuur animal toys zoals Schleich paarden zijn gemaakt met een extra oog en aandacht voor alle details. Doordat zowel de dieren als de accessoires met zoveel aandacht exact nagemaakt worden lijken de dieren en accessoires net echt. Zowel de dieren als de gebouwen van Schleich zijn op schaal nagemaakt. Om deze reden zijn de verhoudingen juist en kloppen deze ten opzichte van de echte gebouwen en boerderij dieren. Je kan met Schleich dieren spelen of je kan ervoor kiezen om het als decor in je woonkamer of ergens anders in je woning neer te zetten. De paarden van Schleich zijn verkrijgbaar in veel verschillende soorten, types en kleuren. Op deze manier kan je degene uitzoeken die je het meeste aanspreekt.

Het Schleich Boerenleven

Zoals je wel weet wonen op een boerderij niet alleen verschillende dieren, maar vaak ook een boer en/of boerin. Naast dieren beschikt een boerderij ook over allerlei gereedschappen, gebouwen en andere accessoires. Voorbeelden hiervan zijn de grote voeder silo’s waarin het voer voor de boerderijdieren wordt bewaard. Voer wat in een voeder silo wordt gehouden is onder andere gras, klaver, granen en mais. Het blijft extra lang houdbaar en vers in een silo. Uiteraard heeft je boerderij ook een goede omheining en deuren nodig om te zorgen dat de dieren niet ontsnappen. Er zijn allerlei uitbreidingsets voor je boerderij. Je kan bijvoorbeeld een paardenstal kiezen of een paardenren.

Waarom kies je voor miniaturen van Schleich

De reden waarom het verstandig is om te kiezen voor de miniaturen van Schleich om mee te spelen of om te verzamelen is doordat ze er levensecht uitzien. Ze zijn mooi nagemaakt op een natuurgetrouwe schaal. Dit verhoogt natuurlijk het plezier van spelen of verzamelen. De miniatuur dieren, gebouwen en accessoires worden gemaakt met de hoogste kwaliteit materiaal. Om deze reden gaan ze erg lang mee en kan je eindeloos lang plezier beleven van je nieuwe miniatuur boerderij. De miniaturen beschikken over erg gedetailleerde onderdelen en door de kleuren die ervoor gebruikt worden lijken het net echte dieren. Je kan je boerderij zo groot uitbreiden als jezelf wilt. Er zijn vele uitbreidingen te koop. Je kan verschillende gebouwen besluiten om neer te zetten, meer dieren aan te schaffen en grotere weides te maken met hekwerken.

Op zoek naar iPhone 12 Mini hoesjes?

0

Ben jij op zoek naar optimale bescherming voor jouw iPhone 12 Mini? Er zijn talloze verschillende soorten iPhone 12 Mini hoesjes te verkrijgen. Of je nu voor een fleurige roze gaat of voor een zwarte met gouden accenten. Smaken verschillen, en het is fijn om af te wisselen. Een telefoonhoes geef je telefoon direct een andere uitstraling. Zo zal het uiterlijk van je telefoon nooit vervelen. Naast de uitstraling biedt een telefoonhoes natuurlijk ook bescherming. Een iPhone Mini is klein maar fijn, maar een ongeluk zit ook in een klein hoekje!

Verschillende soorten telefoonhoesjes

De iPhone 12 Mini hoesjes zijn er in verschillende soorten en maten te verkrijgen. Een backcover beschermt de achterkant van je telefoon. Deze hebben vaak een verhoogde rand rondom je telefoon, waardoor er bescherming is als je telefoon op de hoeken of plat valt. Wil je ook extra bescherming voor je scherm? Kies dan voor een boek cover. Dit heeft ook een hoes aan de voorkant die je gemakkelijk openklapt. Dit is ook ideaal als de telefoon vaak in een tas of broekzak met sleutels zit. Dit voorkomt krassen aan het beeldscherm. Voor een extra schokbestendige telefoonhoes, ga je voor een shockproof case. Deze kan je gemakkelijk van een meter laten vallen, zonder dat je telefoon schade oploopt. Ideaal voor gebruikers die veel onderweg zijn en meer bescherming nodig hebben voor je iPhone Mini. Ten slotte kan je ook kiezen voor een flip case. Deze telefoonhoes beschermt je telefoon ook aan de voor en achterkant, maar open je als een kalender. Er is dus voor ieder wat wils. Welke soort telefoonhoes past bij jou?

Bespaar geld!

Een telefoon is het apparaat die we het meest gebruiken. We staan ermee op en gaan ermee slapen. Of we nu veel op social media zitten of de telefoon voor ons werk veel gebruiken, het is onmisbaar geworden in ons leven. Voorkom onnodige schade en investeer in een goede telefoonhoes. Wanneer je de telefoon in goede conditie houdt, zal je er zo lang mogelijk plezier van hebben. Daarnaast kan je hem ook weer gemakkelijk doorverkopen zonder dat je teveel verlies oploopt. Door een goede telefoonhoes aan te schaffen bespaar je op de lange termijn geld. In elke prijsklasse is wel een telefoonhoes je krijgen. Je telefoon is zo ook makkelijk te onderscheiden van anderen. Ook kan de iPhone 12 Mini hoesjes helemaal naar jouw smaak personaliseren en afwisselen!

Een professioneel vertaalbureau voor een professionele vertaling van al je teksten

0

Wil je al je teksten op een professionele manier laten vertalen? Ga dan op zoek naar een professioneel vertaalbureau. Het inschakelen van zo’n vertaalbureau biedt je als ondernemer veel voordelen. Bij zo’n professioneel vertaalbureau werken namelijk goed opgeleide vertalers. Daarnaast hebben veel vertalers een eigen specialiteit. Zo is de ene vertaler goed in het vertalen van medische vraagstukken en de andere vertaler juist in het vertalen van productteksten. Daarnaast werken er bij een vertaalbureau vertalers die allerlei verschillende talen goed onder de knie hebben. Hierdoor is het dus mogelijk om de door jou gewenste tekst te laten vertalen in meerdere talen.

Een professioneel bureau voor vertalingen in verschillende talen

Wanneer je ondernemer bent en graag actief wilt zijn op de internationale markt, is het raadzaam om je teksten te laten vertalen door een professioneel taalbureau. Zo’n vertaalbureau kan de door jou gewenste teksten laten vertalen in meerdere talen. Dit door de eigen vertalers van het vertaalbureau. Ook ben je verzekerd van kwalitatief goede teksten wanneer je op zoek gaat naar zo’n vertaalbureau. Bij zo’n vertaalbureau zullen je teksten niet door een vertaalprogramma vertaald worden. Wanneer je dit namelijk wel zou doen, ontstaan er onlogische zinnen en wordt de boodschap van de tekst niet op een juiste manier overgebracht. Er zijn verschillende vertaalbureaus die je in kunt schakelen voor het laten vertalen van verschillende teksten.

Een vertaalbureau inschakelen

Een professioneel vertaalbureau inschakelen doe je niet zomaar. Hier zit vaak een bepaald doel achter. Misschien wil je wel de productteksten van de producten die je verkoopt in meerdere talen beschikbaar stellen op je website? Dit zodat je op internationaal vlak klanten aan kunt trekken. Wanneer je het vertaalbureau inschakelt waarbij jij jezelf als ondernemer prettig voelt, zal je altijd eerst een offerte krijgen. Dit zodat je wel of geen akkoord kunt geven voor de vertaalkosten die gemaakt zullen worden tijdens het vertalen van de door jou gewenste teksten. Daarnaast heb je vaak de vertalen van de verschillende teksten snel in huis. Hierdoor je kun je dus snel starten met het binnenslepen van klanten uit verschillende klanten, waardoor je bedrijfsomzet zal stijgen. Ook kun je kiezen voor projectbeheer bij een vertaalbureau.

Projectbeheer bij een vertaalbureau

Door te kiezen voor projectbeheer bij een professioneel vertaalbureau, denken de projectmanagers van het vertaalbureau met je mee. Bijvoorbeeld over het aantal verschillende soorten talen waarin je je teksten laat vertalen. Tevens stellen deze projectmanagers het vertaalteam voor je samen. Dit zodat de vertalers met de meeste kennis en ervaring binnen jouw vakgebied ingeschakeld worden. Wanneer je als ondernemer je teksten voor bijvoorbeeld je website wilt laten vertalen, is het raadzaam om op zoek te gaan naar een professioneel vertaalbureau.

Een origineel bedrijfsuitje

0

Het einde van het jaar is vaak een moment van samen zijn en leuke dingen doen. Misschien doet jouw bedrijf altijd wel een teamuitje om het jaar leuk af te sluiten? Helaas zijn op dit moment de mogelijkheden uiteraard iets beperkt, maar dat wil niet zeggen dat je niet alvast kunt nadenken over een leuk uitje voor volgend jaar! Hieronder een opsomming van de leukste uitjes voor grotere groepen.

Paintball

Een welbekend uitje is natuurlijk het paintballen. Voor wie paintball niet kent: Paintball is een spel met verfballetjes. Het leuke aan dat dit spel is dat het geschikt is voor jong en oud. Paintball is een strategisch spel wat gespeeld wordt op een paintballterrein welke vol staat met allerlei hindernissen. De deelnemers krijgen een speciaal camouflageoverall aan en worden verdeeld in twee teams. Afhankelijk van het veld waar je op speelt en de missie die je moet volbrengen, zal het doel van het spel steeds verschillen. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat je de vlag van de tegenstander moet veroveren of dat je een vijandelijk fort in moet nemen. Je kunt je vijand uitschakelen met paintballs om zo jouw terrein te bewaken en ervoor te zorgen dat jouw team wint. Paintball combineert sportiviteit met strategisch nadenken. Dit maakt dat samenwerking van groot belang is en waardoor ieder lid van het team een belangrijke rol speelt.

Workshop

Workshops zijn er in vele soorten en maten. En dan bedoel ik echt veel. Je kunt het zo gek niet bedenken of je kunt er wel een workshop over volgen. Hoe leuk is het om als bedrijfsuitje bijvoorbeeld aan een cocktailworkshop deel te nemen? Maar ook een BBQ-workshop is hiervoor uitermate geschikt. Daarnaast zijn er vele soorten creatieve workshops te volgen. Een workshop schilderen bijvoorbeeld of een graffitiworkshop. Ook muzikale workshops zijn een goede manier om meer verbinding te creëren binnen je team. Van percussieworkshops tot een zangworkshop. Er is genoeg te ontdekken in de wereld van workshops!

Escaperoom

Voor de wat kleinere groepen is een escaperoom een erg leuk uitje. Er bestaan vele verschillende soorten escaperooms met allerlei thema’s. Toch komt het concept overal overeen. Het is de bedoeling dat je tijdens dit avontuur als groep samenwerkt om verschillende puzzels op te lossen. Echter heb je hiervoor een bepaalde tijd. Lukt het je om binnen deze tijd alle raadsels op te lossen dan kunnen je ontsnappen uit de kamer en hebben jullie het spel gewonnen. Zo niet, dan hebben jullie verloren en zullen jullie voor altijd in de kamer moeten blijven…

Naast deze voorbeelden zijn er uiteraard nog vele andere uitjes mogelijk. Het is erg leuk om je eens te verdiepen in de mogelijkheden. Zo kun je je personeel de volgende keer verrassen met een origineel uitje.

Hoe betaal jij het liefst?

0

Reken jij het liefst met contant geld af, of gebruik je liever je bankpas? En gebruik je je creditcard ook weleens in winkels, of gebruik je deze vooral online? Ieder betalingsmiddel heeft zijn eigen eigenschappen, net als ieder mens zijn eigen voorkeuren heeft. Wist je dat het ook mogelijk is om betalingen te doen, vooral online, die niet via een centraal instituut zoals een bank verlopen?

 

Contant, pin of op krediet

Voor de dagelijkse uitgaven zijn er doorgaans drie manieren om te betalen. We rekenen contant af, betalen met via onze bankpas (‘pinnen’) of betalen op krediet, meestal met een creditcard. Daarnaast zijn er nog de kosten die we direct via onze bankrekening betalen, zoals bijvoorbeeld de huur of hypotheek en abonnementen. Voor online aankopen geldt meestal dat we ze via de bank betalen of met creditcard afrekenen.

Welke betalingsmethode je op welk moment gebruikt, hangt van verschillende factoren af. Kleine bedragen rekenen we doorgaans sneller contant af, terwijl grotere bedragen meestal via de bank gaan. Een hypotheek kun je zelfs alleen via de bank betalen, dus daar heb je geen keuze. Ook je persoonlijke voorkeuren of wat je gewend bent kunnen een rol spelen bij het kiezen van een betalingsmiddel. Misschien vind je het makkelijker om je aan een budget te houden als je contant geld gebruikt; op is op. Er zijn genoeg mensen die aan het begin van iedere week een bedrag opnemen en hiermee vervolgens contant hun betalingen doen, bijvoorbeeld.

Ook online speelt je persoonlijke voorkeur vaak een grote rol. De meeste winkels geven je verschillende mogelijkheden om te betalen, bijvoorbeeld via iDeal, een bankoverschrijving, achteraf betalen of creditcard. Er zijn mensen die al hun online aankopen met een creditcard doen, en deze eenmaal per maand compleet aflossen. Maar er zijn er ook genoeg die ervoor kiezen direct de betaling via iDeal te doen, zodat ze beter overzicht kunnen houden op hun saldo.

 

Betalen zonder bank: hoe werkt dat?

Al ons betalingsverkeer verloopt feitelijk via banken. Zelfs contante betalingen, want de kans is groot dat je het bedrag van je bankrekening hebt opgenomen, of dat de ontvanger het vervolgens aan de bank afgeeft, al dan niet indirect.

Er is ook een mogelijkheid om buiten de banken om betalingen te doen. Met crypto geld, muntsoorten die feitelijk alleen online bestaan. Dit zijn gesloten circuits, je kunt met bijvoorbeeld de Litecoin alleen betalen aan iemand die zelf ook een Litecoin rekening heeft. De mutaties worden decentraal bijgehouden, door een keten van computers van de gebruikers zelf, zonder dat er een bank aan te pas komt. Je dagelijkse boodschappen, die kun je er (nog) niet mee afrekenen, maar interessant, dat is deze manier van kijken naar geld zeker.

Jouw doel, het hebben van een succesvol bedrijf

0

Wanneer je een eigen bedrijf begint, dan wil je uiteindelijk groeien en een succesvol bedrijf runnen. Dat wilt uiteindelijk iedereen, want je wilt er van rond komen. Minstens van rond komen uiteraard. Dus jij wilt jouw bedrijf laten groeien, wat uiteindelijk heel logisch is. Maar soms heb je een klein duwtje in de juiste richting nodig. En dat is niet erg, dan moet je alleen weten waar je dat duwtje kan vinden. En wij helpen jou een klein handje daarbij.

 

Een klein duwtje in de juiste richting

Soms is een klein duwtje in de juiste richting fijn om te hebben. Wil jij dat met het oprichten van jouw bedrijf, of het laten groeien van jouw bedrijf, lees dan vooral even verder. Want wij geven een paar kleine tips waar jij iets aan kan hebben. Maar wanneer je een bedrijf gaat beginnen, of juist een grote stap wilt zetten om te groeien. Dan heb je soms een klein extraatje nodig. Dan kan je bij Bridgefund – zakelijk lenen, zo heb jij het kapitaal wat jij nodig hebt om te beginnen of om juist die investering te hebben om te groeien. En zo kan jij uiteindelijk groot worden en geld gaan verdienen. En zo groei jij met jouw bedrijf uiteindelijk de goede kant op.

 

Het kan ook zo zijn, dat je iemand nodig hebt die jouw administratie doet. Want jij bent druk bezig met het groeien en zorgen dat jij jouw afspraken na komt, dan kan het wel eens zo zijn dat je met jouw administratie achter gaat lopen. En dat wil je natuurlijk niet. Want dit is ook weer een werk dat zich blijft opstappelen en dan wordt de taak uiteindelijk alleen maar groter. En dan ben je er alleen maar meer tijd aan kwijt. Dan is het misschien wel een goed idee om er over na te gaan denken om jouw administratie door iemand anders te laten doen. Je kan er iemand voor aannemen zodat die persoon jouw administrie kan bijhouden en bijwerken en zorgen dat het precies op rolletjes loopt en bij gewerkt blijft. Dat is natuurlijk fijn en dan krijg jij de updates die je nodig hebt en kan je ondertussen jouw taken af werken en zorgen dat jouw bedrijf blijft lopen. Je kan er ook voor kiezen om het door een extern bedrijf te laten doen. Jij stuurt het elke week, of ander periode, telkens op en zij zorgen dat alles helemaal klopt.

Tips om dit najaar knus thuis te overwinteren

0

Het is weer volop najaar en de dagen worden steeds kouder en grijzer. En dit najaar wordt anders dan anders voor velen van ons, omdat de restaurants en café's voorlopig gesloten blijven. We zullen moeten accepteren dat we dit najaar voornamelijk binnen in huis zullen doorbrengen. Maar dat hoeft echt niet saai te zijn! Integendeel, je kunt nu ongegeneerd in de weekenden in je unicorn onesie op de bank chillen met je favo serie, zonder sociale druk van vrienden of familie. Met deze tips maak je van je huis een heerlijk knus nestje om de winter in door te komen.

Trek je favoriete onesie of huispak aan

Het fijne van een avondje bankhangen is dat je in je meest comfortabele huispak kunt rond paraderen. Je bent toch thuis en niet van plan om weg te gaan, dus om je strakke rok of skinny jeans aan te houden is nergens voor nodig. Bij een relaxte avond op de bank kun je gewoon in je favoriete pyjama of huispak chillen. Of in een heerlijk warme onesie! En als je kinderen hebt, hoe leuk is het dan om met z'n allen te chillen in matchende onesies? Zo kun je voor je dochter bijvoorbeeld een super leuke onesie meisje inslaan in haar favoriete kleur.

Maak het gezellig en knus

Als je veel tijd in huis doorbrengt, dan is het leuk om je huis helemaal gezellig en knus in te richten. Met name de ruimte waarin je komt om te relaxen, zoals de woonkamer of de slaapkamer. Dit kun je op een aantal verschillende manieren doen. Je kunt een ruimte bijvoorbeeld ontzettend sfeervol maken met verlichting en kaarsjes. Zo kun je bijvoorbeeld stringverlichting ophangen. Daar hoef je echt niet mee te wachten tot het kerst is. Stringverlichting kan altijd. Ook kun je zorgen dat je de bank, het bed of je favoriete luierstoel voorziet van leuke kussens en warme plaids. Maar maak het niet te gezellig, want straks wil je de deur niet eens meer uit om boodschappen te doen!

Maak een lijstje met kijk- of leesvoer

Om je gezellige bankhang avondjes goed door te komen, is het goed om een lijstje te maken van films en series die je graag wilt kijken. Dit kan veel tijd schelen, zeker als je samen met anderen probeert een film of serie te kiezen. Zo voorkom je dat je de meeste tijd van je avond verspilt aan het zoeken naar iets goeds om te kijken. Ben je meer iemand die graag een boek leest? Dan zou je hetzelfde kunnen doen door een boeken verlanglijstje te maken. Kijk welke boeken je al in de kast hebt die je nog niet hebt gelezen en bestel de rest, zodat je genoeg leesvoer hebt om de winter door te komen. En vergeet vooral ook je favoriete snacks en lekkere theetjes niet om jezelf van wat knabbels te voorzien!

Dit is waarom Kia het op een na populairste automerk in Nederland is

0

De afgelopen jaren is het Koreaanse automerk Kia flink in haar populariteit gestegen hier in Nederland. Inmiddels doet Kia het zo goed, dat het al in de eerste vier maanden van 2020 het op een na populairste automerk in Nederland is, na Volkswagen. Waarom kiezen zoveel Nederlanders nu voor Kia? Daar zitten verschillende redenen achter. Naar mijn mening zijn dit de grote voordelen van het merk Kia:

Verschillende prijsklassen

Allereerst is het fijne van Kia dat ze modellen in verschillende prijsklassen aanbieden. Dit betekent dat er voor iedereen wel een Kia bij zit die binnen hun budget past. Of je nu kiest voor een gloednieuwe Kia Picanto of een Kia Rio occasion voor vriendelijke instapprijzen, of wat hoger inzet en gaat voor een Kia Stinger of volledig elektrische e-Niro. Voor ieder zit er wel wat wils bij. Vooral de Picanto en Rio zijn populaire en vooral compacte stadsauto's die je steeds vaker op de weg ziet rijden. En waar Kia er in het begin misschien voor sommigen nog een uitstraling had van saai automerk, heeft Kia de afgelopen jaren flink met het design speelt. Vrijwel alle Kia modellen hebben tegenwoordig een sportief en herkenbaar uiterlijk.

Lange garantietermijn

Een groot voordeel van Kia is toch wel een garantie beleid. Hoe win je als minder bekend automerk op de automarkt het vertrouwen van de consument? Door niet twee of vier, maar wel zeven jaar garantie te bieden. Met zeven jaar garantie, mits je niet meer dan 150.000 km hebt gemaakt, rij je natuurlijk een stuk zelfverzekerder de showroom uit met je nieuwe Kia. Andere bekende automerken zoals Renault, Volkswagen en Opel bieden ter vergelijking maar twee jaar garantie op hun modellen. Wel zonder kilometerbeperking, dat dan weer wel.

Kia Rio

Een van de populairste modellen van Kia is de Rio. Deze zagen we in het jaar 2000 voor het eerst in Europa verschijnen en sindsdien heeft dit model zich met de jaren flink verbeterd. Hoewel de Rio behoorlijk compact is, heeft het een relatief krachtige motor. Zelfs met de basisuitvoering kun je flink optrekken, en dat is natuurlijk erg fijn. Daarnaast is dit compacte autootje verrassend ruim van binnen. Dat is iets wat je niet zo snel verwacht als je een Rio van de buitenkant ziet. Ook in de kofferbak is relatief veel laadruimte. Als je op zoek bent naar een nieuwe auto, maar wat minder te besteden hebt, dan is de Rio een goede keuze. Je hebt al een nieuwe Rio voor minder dan 20.000 euro. En ook voor een Kia Rio occasion kun je zeer aantrekkelijke deals vinden.

Verantwoord afvallen op basis van je BMI

0

Gewicht verliezen op een gezonde manier heeft voor iedereen een andere vorm. Wel is er één ding dat bij iedereen overeenkomt: het beginpunt. Dit beginpunt wordt vastgesteld door iemand zijn of haar BMI te berekenen. Toch is dit momenteel nog wel een aspect wat door sommigen over wordt geslagen. Echter, zonder een specifiek beginpunt vast te leggen kan de voortgang minder nauwkeurig gemonitord worden.

In dit artikel wordt aan de hand van interessante feiten en goed toe te passen adviezen een richtlijn gegeven voor verantwoord gewichtsverlies. Benieuwd hoe dit er voor jou uit kan komen te zien? Lees dan snel verder!

Wat is je BMI?

Als je nog niet bekend bent met deze term, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder wordt haarfijn voor jou uitgelegd wat BMI inhoudt en hoe jij die zelf kunt berekenen. Om te beginnen staat BMI voor ‘Body Mass Index’. BMI is dan ook een getal dat de verhouding tussen het gewicht en de lengte van een persoon weergeeft.

Je BMI berekenen doe je aan de hand van een formule. Het is mogelijk om dit zelf te doen, maar er zijn ook veel websites die een handige calculator hebben om dit voor jou te doen. Klik bijvoorbeeld eens op de link en ontdek binnen een paar seconden wat jouw BMI is!

Iedereen heeft een andere BMI – en dat is niet meer dan normaal. Er hoeft hier dan ook niet al te veel waarde aan te worden gehecht. Het dient simpelweg als een beginpunt voor het begin van een persoonlijke reis.

Het begin van jouw persoonlijke avontuur

Er zijn verschillende manieren waarop iemand vervolgens aan de slag kan gaan met het vormgeven van een gezondere levensstijl. Er zijn genoeg afvallen tips online te vinden, maar als je aan jezelf merkt dat jij wel wat ondersteuning kunt gebruiken, dan is dat ook een manier om aan de weg te werken.

WW (Weight Watchers) kan jou de steun bieden op punten waar jij het nodig hebt. Zo wordt er eerst naar jouw persoonlijke situatie gekeken door een ervaren coach en is er de mogelijkheid dat je die persoon altijd online kunt raadplegen wanneer jij dat wil. Probeer het zelf eens en neem een kijkje op hun website voor meer informatie!

Om af te sluiten

Als laatste onderdeel van dit artikel is het zaak je nog mee te geven dat het stellen van realistische doelen een mooie manier is om aan jouw persoonlijke reis te beginnen. Begin met een relatief klein doel en zet daar kleine stapjes naartoe. Op het moment dat je merkt dat het jou goed af gaat, kan jij jouw doelstellingen bijwerken. Zo blijf je gemotiveerd en komt het behalen van jouw streefgewicht steeds een stapje dichterbij.

Veel succes en plezier met het maken van jouw reis!