Goede handgel kopen is nog nooit zo belangrijk geweest

Als we het afgelopen jaar iets geleerd hebben, dan is het wel handen wassen. Want poeh, wat hebben we dat veel gedaan. Overal waar je komt wordt gevraagd om je handen even te wassen of zelfs te desinfecteren. En dat heeft toch zijn vruchten afgeworpen. Door het goed wassen en desinfecteren van onze handen kunnen we COVID-19 steeds een beetje verder terugdringen. Maar heb jij zelf al handgel in huis? Handgel kopen doe je gewoon online. Het is ook nog eens belangrijk dat je goede handgel koopt. Het moet zacht zijn voor de handen, maar gemeen tegen eventuele bacteriën en natuurlijk COVID-19.

Handgel kopen voor thuis of voor in de winkel

Nu vanaf komende week de winkels weer, op afspraak open mogen, zullen ook de handen van je klanten weer goed gedesinfecteerd moeten worden. Je hebt dus redelijk dringend goede handgel nodig. Handgel kopen doe je gewoon online. Ook de dispenser waar je klanten gebruik van mogen maken bestel je online. Zo, dat probleem heb je alvast aangepakt.
Ook voor thuis kun je online handgel bestellen. Dat is wel zo fijn. Iedere keer wassen met water en zeep zorgt op den duur toch voor een flink ruwe huid.

Heb je ook aan de andere spullen gedacht?

Als je een winkel hebt, dan zul je meer moeten regelen dan alleen handgel kopen. Wat denk je van papieren handdoeken? Deze zijn, zeker in bijvoorbeeld een kledingwinkel, onmisbaar. Als je klant zijn of haar handen heeft ingesmeerd met desinfecterende gel, dan is dat helaas niet direct ingetrokken in de huid. En het laatst dat je wilt is dat kleding beschadigt door het gebruik van handgel. Vraag je klanten dus gerust om na het gebruik van de handgel hun handen even goed droog te wrijven met een papieren handdoek. Dit voorkomt verkleuringen aan nog te verkopen items.

En wat denk je van alle andere schoonmaakmiddelen?

Een groot deel van je dag zal gaan bestaan uit het schoonmaken van allelei oppervlakken tussen twee klanten door. De balie, de stoel in het pashokje, het pinapparaat, noem maar op. Hiervoor heb je net even krachtiger schoonmaakmiddel nodig dan dat je normaal gesproken misschien zou gebruiken. Bestel dus, als je papieren handdoeken en handgel kopen gaat ook direct goed schoonmaakmiddel. En zorg dat je voldoende schoonmaakdoekjes hebt. Iedere keer dat jij de boel poetst, zul je een nieuw doekje moeten gebruiken, anders heeft het schoonmaken geen zin. Na een hete wasbeurt kun je deze hergebruiken.

 

More from author

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

De voordelen en nadelen van zonnepanelen

Steeds meer mensen willen hun huis en energiegebruik verduurzamen. Een veelgemaakte keuze is het installeren van zonnepanelen. Ze zijn zeer populair en een effectieve...

Fysiotherapie en chiropractie: wat is het verschil?

Veel mensen ervaren op een moment in hun leven wel eens pijn aan de spieren of gewrichten. Rugpijn, schouderpijn, last van een elleboog, een...

Fysiotherapie en chiropractie: wat is het verschil?

Veel mensen ervaren op een moment in hun leven wel eens pijn aan de spieren of gewrichten. Rugpijn, schouderpijn, last van een elleboog, een...