Game video’s kijken is relaxt!

Wat ik heb geleerd over mezelf de laatste tijd is dat ik naast mijn drukke leven de meeste ontspanning haal uit gamen. Ik heb alles wel zo’n beetje gespeeld en in huis gehad. Ben een groot kind uit 1989 dus mijn de eerste echte game die ik me herinner te spelen was Mario Bros. Op de Ratendo, want zo noemde ik de Nintendo als klein hummeltje. Vervolgens kreeg ik de allereerste Gameboy en de Super Nintendo (SNES), opgevolgd door de baanbrekende Nintendo 64. Voor het eerst echt goed in 3D gamen met Super Mario 64 en de legendarische Zelda – The Ocarina Of Time. Wat dacht je van dé game om met je vrienden te spelen: Goldeneye en misschien wel mijn favoriete franchise ooit: Super Smash Bros. Waarin al je favoriete Nintendo karakters met elkaar op de vuist gaan. Wat een bizar concept maar zó vermakelijk! Tip: zoek op YouTube de reclame op van de nintendo 64 versie van super smash bros, je weet niet wat je ziet.

Ik heb het wel gehad!

Ik ben door gegaan naar de Playstation, 1,2 en 4. De PS3 was echt te duur toen hij uit kwam. 1200 gulden. Ja, zo oud ben ik dat we destijds nog de euro omrekende in 2006 toen de PS3 uitkwam. Heb alleen de Xbox 360 gehad en op de PC ben ik eigenlijk nooit echt uitgegroeid tot een volwaardig gamer. Vandaag de dag speel ik nog steeds op de PS4, Nintendo Switch en zo nu en dan een mobiele game want daar zijn er ook alweer honderd duizenden van.

Soms wil je wat informatie hebben over spellen en er is online zoveel te vinden maar het meeste is in het engels en dat kan ik wel volgen maar ik heb best wel behoefte aan een Nederlandse site met Nederlandse spelers en Nederlands gameplay commentaar. Ik heb er één gevonden! En wil je een playstation 4 gratis winnen dan kan dat er zelfs! Lekker scrollen tussen videos over retro en de nieuwste games werkt zo lekker relaxt. Soms wil je wat informatie over een spel en soms wil je gewoon iemand anders jouw werk zien doen en dat doe je met game videos.

Voorlopig ben ik wel even zoet met alle games en content. Ik ruil mn toetsenbord in voor een controller. Misschien zie ik je wel online!

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Waarom kiezen voor neutrale kleuren in je interieur

Neutrale kleuren zijn de stille krachten van het kleurenspectrum. Ze brengen rust in elke ruimte en bieden een canvas waarop jouw persoonlijke stijl de...

Waarom een warm huis gelijk staat aan een gelukkig huis

Je kent het gevoel vast wel: je komt thuis na een lange werkdag en wordt verwelkomd door de behaaglijke warmte van je huis. Het...

Wat zijn flexibele werkplekken en waarom zijn ze populair

Flexibele werkplekken hebben de manier waarop we denken over kantoorruimtes en werkomgevingen compleet getransformeerd. Deze trend is een rechtstreekse reactie op de behoefte aan...