Ga toch lekker online borrelen!

Het is voor veel mensen zwaar geweest de laatste paar maanden. Familie en vrienden mogen minder tot niet fysiek gezien worden en er is nergens om heen te gaan. Zo is ook het werk drastisch veranderd. Van vrijwel de ene op de andere dag is iedereen thuis gaan werken, wat zijn eigen problemen met zich meebrengt. Concentratie en motivatie zijn moeilijker om te verkrijgen en gebrek aan collega’s die langs lopen kan zorgen voor wat eenzaamheid. Daarom is het zo leuk om online te borrelen!

Waarom een borrel?

Een borrel wordt ook wel een ‘vrijmibo’ genoemd, wat staat voor vrijdagmiddagborrel. Het is zo leuk om te doen voor verschillende redenen. Allereerst is het een heerlijke manier om de werkweek af te sluiten. Het zorgt ervoor dat de zorgen en stress rondom het werk stoppen wanneer de pennen worden neergelegd en de computers worden uitgeschakeld. Een borrel zorgt er dus voor dat iedereen met een goed, relaxed gevoel het weekend in kan stappen. Daarnaast helpt het ook met teambuilding. Zo’n vrijmibo geeft de tijd voor werknemers om collega’s beter en meer persoonlijk te leren kennen. Er hoeft niet over werk gepraat te worden, maar juist over wat zij allemaal buiten het werk doen. Hierdoor wordt de werksfeer gezelliger! Het enige nadeel is dat er wat tijd verloren gaat waarin gewerkt had kunnen worden, maar rond half vijf op een vrijdag is het weekend toch wel aangebroken.

Een borrel hoeft natuurlijk niet per sé op vrijdag plaats te vinden. Het kan ook op een andere dag, zoals een maandag na een vakantie. Dat geeft ook een goed moment voor iedereen om bij te kletsen over wat zij in de vakantie gedaan hebben.

Hoe organiseer je een borrel online?

Een belangrijk ingrediënt van elke borrel is natuurlijk het eten en drinken. In plaats van iedereen zelf hapjes en drankjes laten kopen, bestaat er nu de optie van een borrelpakket bestellen. Dit pakket wordt aan huis gebracht, zodat iedereen van dezelfde snacks en hetzelfde drinken kan genieten op een afgesproken tijd. Zet alles klaar en zet Zoom aan en de borreltijd is begonnen! Wat er in een borrelpakket zit, kan verschillen. Vaak is het iets in de richting van fris, chips, wijn of bier, onder andere, maar er is ook de mogelijkheid om een pakket zelf samen te stellen. Wist je dat onze zuiderburen in België ook borrelpakketten kunnen bestellen?

Lijkt borrelen geen goed idee voor een bepaalde reden, maar wil je toch wat doen voor jouw werknemers? Dan kan hen ook zakelijke geschenken gegeven worden! Hieruit kan gekozen worden uit een groot, gevarieerd assortiment. Wijn, snoepjes, gadgets, planten, drinkflessen of notitieboeken, noem het maar op en het kan gegeven worden. Op deze manier laat je iemand toch weten dat zij gewaardeerd worden. Dat is iets wat altijd fijn is, maar zeker in deze tijden kan het geen kwaad.

More from author

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Goede handgel kopen is nog nooit zo belangrijk geweest

Als we het afgelopen jaar iets geleerd hebben, dan is het wel handen wassen. Want poeh, wat hebben we dat veel gedaan. Overal waar...

Een kunststof kozijn blijft mooi!

Een oud, houten, kozijn vervangen door een kunststof kozijn kan je huis een heel andere aanblik geven. Een kunststof kozijn blijft mooi en je...

Telefoon hoesjes zijn functioneel en modieus

Als je net een nieuwe iPhone hebt, dan wil je natuurlijk voorkomen dat deze binnen de kortste keren bedekt is met barsten en krasjes. Om...