Een nieuwe vloer, waarom ook niet?

Doordat ik nu zoveel meer thuis zit dan normaal ga ik mij meer en sneller ergeren aan dingen die in huis nog moeten worden gedaan. Er waren zoveel dingen die nog gedaan moesten worden, alleen had ik daar nooit echt tijd of zin in. Maar nu we vanwege de huidige maatregelen rondom het corona virus noodgedwongen thuis moeten werken en thuis moeten blijven, heb ik toch tijd en zin gemaakt om wat te gaan klussen. Iets wat al heel lang op mijn lijst stond was het verbouwen van mijn slaapkamer. Ik heb een grote slaapkamer, maar daar deed ik vrijwel niks mee. Eerst stond alleen een bed en een nachtkastje in mijn slaapkamer. Maar ik wilde eigenlijk ook een grote kledingkast en een tv aan de muur ophangen. Nadat ik de juiste spullen had gekocht, heb ik mijn handen uit de mouwen gestoken en ben ik aan de slag gegaan.

Het was echt de moeite waard

Allereerst heb ik alle spullen uit mijn slaapkamer gehaald. Daarna ben ik begonnen met het schilderen van de muren en heb ik de tv beugel opgehangen. Vervolgens was het tijd om de kledingkast in elkaar te zetten. Dat ging jammer genoeg niet in één keer goed en duurde al met al ontzettend lang. Na heel veel moeite is het me toch gelukt. Daarna heb ik mijn bed en mijn nachtkastje terug gezet. En tot slot heb ik mijn nieuwe tv opgehangen en heb ik nog wat led verlichting aangebracht. Het kostte mij veel tijd en moeite, maar ik ben erg blij dat ik het heb gedaan.

De smaak te pakken

Nadat ik klaar was met mijn slaapkamer en we nog steeds te maken hadden met de quarantaine, kwam ik op het idee om in mijn woonkamer een nieuwe laminaatvloer te leggen. Een vriend adviseerde mij om even te kijken bij de vloeren van de-laminaatexpert. Hij had daar namelijk een aantal weken terug ook een nieuwe vloer gehaald en was daar erg tevreden over. Ik heb zijn advies gevolgd en voor een nieuwe donkerbruine laminaatvloer gekozen. Gelukkig was hij zo aardig om mij te helpen met het leggen van de vloer. Doordat hij het laatst zelf had gedaan, wist hij goed hoe je een vloer moet leggen. Na een paar uurtjes werk had ik een geweldig resultaat. De donkerbruine houten vloer ziet er prachtig uit.

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Afvallen en spieren aankomen; hoe doe je dat?

  Als je net begint met sporten, dan heb je een unieke kans voor ogen. Je kunt namelijk afvallen in vet en spieren aankomen. Dit...

Mijn opinie: een bezoek aan Vegan Restaurant Rotterdam is zeer de moeite waard!

Het is misschien vreemd dat ik, als omnivoor, een bezoek aan een Vegan Restaurant Rotterdam aanprijs. Maar wist je dat gezellig avondje tafelen in...

Kamperen en vissen, de perfecte combinatie!

Een vakantie betekent tijd voor jezelf, tijd om te ontspannen en tijd om je favoriete hobby’s en activiteiten te doen. Of je nu een...