Een leaseauto, een goed idee?

Ik ben nu al een tijdje mijn eigen baas. Ik heb zelf een bedrijf gestart en heb nu ook al een mooie klanten basis en leuke medewerkers. Natuurlijk moet ik ook voor deze medewerkers zorgen. Hiervoor heb ik hulp. Dit is een hele aardige meid die mij assisteert. Zij maakt mij het leven een stukje makkelijker.

Een auto van de zaak

Nu sta ik voor een belangrijke keuze. Ik wil mijn werknemers namelijk een zakelijke auto geven. Zo heb ik een lease bedrijf nodig die bij daarbij kan helpen. Zo zocht ik op: short lease en shortlease zakelijk. Ik kwam op de site blakertshortlease terecht. Hier las ik al gauw dat een shortlease auto juist interessant is voor een startende ondernemer. Het handige aan dit leasebedrijf is dat alle leasecontracten full operational lease zijn. Dit houdt in dat alle tarieven al inclusief zijn zoals de afschrijvingen, rente en de verzekeringen. Ook staat het bedrijf voor een persoonlijke overeenkomst, transparantie en flexibiliteit. Ook biedt het zakelijke uitkomsten dat ik na een maand het contract op kan zeggen. Er zijn een aantal soorten merken die er geleased kunnen worden zoals een Audi, Citroën, Ford, jeep en nog veel meer merken.

Snel opzeggen en snel een nieuwe

Ook vond ik op de site bepaalde actie waarop ik dan korting op heb per maand. Dit is een handige feature aangezien medewerkers ook ontslag kunnen nemen en ik dan het contract voor die lease auto op kan zeggen. Ook wanneer ik meer medewerkers aanneem kan ik snel een nieuw contract aangaan. Op die manier kan deze collega dezelfde dag nog in een lease auto rijden.

Een offerte is altijd handig

Met al deze voordelen heb ik ervoor gekozen om via deze site een leaseauto te regelen. Dit ga ik dan eerst een tijdje testen hoe het bij de collega’s bevalt. Zo ja, kunnen we meerdere auto’s daar leasen. Natuurlijk kan ik de perfecte auto uitkiezen omdat ik de specificaties ook op de site kan zien. En natuurlijk kan ik ook een offerte aanvragen om zo de precieze kosten te kunnen berekenen.

We nemen de auto!

Na lang overwegen heb ik aan mijn assistente gevraagd om dit voor me te regelen. Ze heeft goed bekeken welke auto’s het voordeligst zijn en natuurlijk fijn om in te rijden zijn. Op deze manier kan elke medewerker naar meetings rijden en natuurlijk ook naar werk rijden en hoeft er niet moeilijk worden gedaan met het openbaarvervoer. Zo stel ik denk ik iedereen tevreden en ook mezelf. Het is toch weer een stapje vooruit voor de onderneming.

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

De geheimen van energiezuinig wonen

We leven in een tijd waarin het belang van energie-efficiëntie en duurzaamheid steeds groter wordt. De isolatie van uw huis speelt hierin een cruciale...

De voordelen van vloerisolatie

Vloerisolatie is een belangrijke en effectieve manier om de energie-efficiëntie van een huis te verbeteren. Het kan helpen om de energierekening te verlagen, de...

3 redenen om een asbestattest aan te vragen!

Asbest is een gevaarlijk materiaal dat tot in de jaren '90 veelvuldig werd gebruikt in de bouw. Toen dit materiaal werd gebruikt waren de...