Home Nieuws Drie cadeaus waar hij altijd blij mee is

Drie cadeaus waar hij altijd blij mee is

0
22

Of je nou een cadeau moet kopen voor je vriend, man, broer of vader, cadeaus bedenken voor mannen blijft enorm lastig. Ze hebben bijna nooit een lijstje met wensen. En als ze dan eindelijk iets bedenken wat ze graag willen, zijn ze vaak zo ongeduldig dat ze het zelf al kopen. Elke verjaardag en feestdag kom je weer voor hetzelfde probleem te staan. Gelukkig heb ik voor jullie een lijstje gemaakt met cadeaus voor mannen die bijna altijd wel succesvol zijn. Hopelijk krijgen jullie hier wat inspiratie van!

Kleding of schoenen

Wat mij is opgevallen, is dat mannen eigenlijk altijd blij zijn met praktische cadeaus. Ze willen een cadeau krijgen waar ze echt iets mee kunnen. Kleding en schoenen zijn een goed voorbeeld van zulke praktische cadeaus. Vooral mannen die zelf niet zo van winkelen houden, zoals mijn vriend, kunnen heel blij zijn hiermee. Dit is dus een van mijn go-to cadeaus, vooral omdat ik deze cadeaus zelf heel leuk vind om uit te zoeken. Vind je het echt heel moeilijk in te schatten wat hun smaak is? Neem dan een mannelijke vriend mee om je hier een beetje bij te adviseren. Een goede tip is om vooral kleding en schoenen uit te zoeken van de merken die ze graag dragen. Zo is mijn vriend helemaal weg van Mason Garments heren schoenen. Ik heb hem dus al een aantal keer blij kunnen maken met schoenen van dit merk. Bovendien zijn de Mason Garments dames schoenen ook heel leuk, dus ik vind het nooit erg om voor hem bij dit merk te winkelen. 

Gadgets

Een ander cadeau waar je vaak wel goed mee zit, zijn technische snufjes of games. Mannen blijven toch altijd grote kinderen en zijn altijd wel blij met een nieuw speeltje. Het leuke aan dit type cadeau is dat je het in veel verschillende soorten prijs categorieën hebt. Vorig jaar heb ik aan mijn broertje bijvoorbeeld als kleinigheid een telefoonoplader gegeven die tegelijkertijd een bieropener was. Mijn vriend wilde ik afgelopen jaar voor zijn verjaardag een groter cadeau geven, dus gaf ik hem een gopro voor de zomervakantie. Dit zijn twee uitersten die goed laten zien hoeveel mogelijkheden er zijn. 

Verzorgingsproducten

De laatste categorie komt misschien iets meer onverwachts. Zelf zag ik verzorgingsproducten als een ietwat vrouwelijk cadeau. Toch schijnen mannen hier vaak blij mee te zijn als ze dit cadeau krijgen. Dit heeft eigenlijk een hele simpele reden: Ze zouden dit nooit voor zichzelf kopen. Hun ego is toch net iets te groot om in de winkels een maskertje op bodylotion te kopen, maar stiekem willen ze dit heel graag. Een mooi cadeau idee dus!

GEEN REACTIES