De leukste rondreizen door een mooie natuur!

Een mooie reis maken met de auto of zelfs het openbaar vervoer kan perfect in Ierland, en daarbij kun je grote steden zien, zoals Belfast en Cork. Bezoek mooie kastelen en geniet van de architectuur. Een Rondreis Ierland is om vele redenen een reis om nooit te vergeten. Bezoek zeker ook de kust, er zijn prachtige kliffen en rotsen te zien, met zelfs een gigantische touwbrug over het ruige landschap van de Ierse kust.

Het is een goed idee om te beginnen in Dublin, dat is de hoofdstad van Ierland. Als je echt een stukje Ierse cultuur wilt zien, dan is dit de perfecte plek om die te vinden. Bijvoorbeeld het eten, lekker een maaltijd van aardappelen en Irish Stew, dat is een echte Ierse delicatesse! Daarnaast zijn de grootste kerken en kastelen van Ierland te vinden in Dublin, dus neem daar zeker een kijkje!

Ierland is een eiland. Het is omringd door water en heeft daardoor prachtige kusten. De kusten bestaan voornamelijk uit kliffen. Het groene weidelandschap lijkt langzaam af te brokkelen zodra je de kust nadert. Je kan er geweldig mooie foto’s maken, het laat echt een geweldige indruk op je achter. Carrick-a-rede is een hele lange touwbrug langs de kust een zeker een aanrader!

Olifanten spotten vanuit een jeep!

Heb je ooit al naar Afrika willen gaan? Dan is Namibië een hele goede keuze! Het is een prachtig land die bekent staat om haar rondreizen door het typisch Afrikaans landschap en daardoor kan je vele wilde dieren spotten. Bij een rondreis Namibie ga van de Kalahari woestijn naar de grotten bij de Twyfelfontein!

Er zijn vele wilde dieren te vinden in Afrika, op de savanne leven leeuwen, zebra’s, olifanten en nog veel meer dieren die je echt zou moeten zien. Het zijn fascinerende beesten die in hun eigen omgeving leven, en jij kan daar zomaar een kijkje nemen! Ga in een echte jeep op een lange tocht door de wildernis en spot er zoveel als je kan.

Landschap in Namibië

Het landschap van Namibië is erg verschillend, door het klimaat kan je veel verschillende gebieden zien in een vrij korte tijd! Bezoek de duinen in de woestijn van Namibië, Sossusvlei. Klaar met de droogte? Neem dan de jeep en reis naar de kust van het land, daar zijn grote stranden te vinden. Daarnaast zijn er ook kliffen over het water die zorgen voor een geweldig uitzicht! Het uitzicht wordt zelfs nog beter door de walvissen die te zien zijn langs de gehele kust van Namibië. De rondreis kan beëindigt worden in het beboste gebied waar veel dierenopvangcentra zijn te vinden.

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Online gokken in Nederland

Wat zijn online gokkasten in Nederland en hoe werken ze? Online gokkasten in Nederland zijn de laatste jaren steeds...

Het belang van employer branding

Wat is employer branding en waarom is het belangrijk? Employer branding is de praktijk van het ontwikkelen en bevorderen...

Met deze supplementen kan je succesvoller presteren in de sportschool

Sporten is voor iedereen ontzettend belangrijk. Door genoeg in beweging te blijven zal je voor een gezond lichaam gaan zorgen. Iedereen heeft echter een...