De accessoires voor iedere vrouw

Iedere vrouw kleedt zich anders. De één houdt het graag zo simpel mogelijk terwijl de ander het liefst elke dag alles uit de kast trekt. Maar er zijn zo van die basis items die iedere vrouw in haar kast moet hebben, denk bijvoorbeeld maar eens aan de ‘LBD’ ofwel Little Black Dress. Dit zijn het soort items die altijd van pas komen. In deze blogs bespreek ik een paar van die items en waarom ze zo goed werken als accessoires. Je ziet ze niet voor niets heel erg veel. Lees je mee?

Een tas die past

Als vrouw zeulen we op een dag het nodige mee. Telefoon, portemonnee, sleutels maar ook een potje lipgloss en wellicht wat andere vrouwelijke toiletspullen. Dat gaat niet allemaal mee in een broekzak. Een tas is de uitkomst. Zelf heb ik een simpele zwarte handtas en rugtas. Eén voor de meer vrouwelijke look en de ander voor een stoerdere outfit. Maar een tas is ook een accessoire. Het kan extra kleur of patroon toevoegen aan je outfit, een extra laag diepte als het ware. Op die manier werken tassen als een soort noodzakelijke sieraden. Het kan echt als een verzamelitem gezien worden. Ga jij voor één vaste tas of heb je er één in ieder model en kleur?

Een glimmertje kan geen kwaad

En over sieraden gesproken. De meeste vrouwen dragen wel iets van een sieraad. De één houdt het bij de trouwring maar oorbellen en een ketting hier en daar zijn zeker geen zeldzaamheden. Sieraden maken iedere outfit iets vrouwelijker. Daarnaast kunnen glimmertjes je ogen heel mooi uit laten komen. Het is een accessoire wat de kleine dingen van ons accentueert waar een outfit dat niet doet; de hals, gezichtsvorm en polsen bijvoorbeeld.

De mooiste bril tegen de zon

Gezichtsvorm? Jazeker want oorbellen hangen naast het gezicht en accentueren die op die manier. Een andere manier om dat (op een functionele manier) te doen is met een bril. De zomer is hier en dat betekent dat we weer de zonnebrillen tevoorschijn moeten halen. Mooie zonnebrillen vrouwen kan je vinden op de website van Charlie Temple. Hier zijn genoeg ontwerpen te vinden dat er altijd wel één voor je bij zit. Dan kan je zo een vierkante of ronde zonnebril kopen . Daarnaast is de kwaliteit heel goed maar het kan je ook meteen een mysterieuze look geven of juist je zomeroutfit helemaal afmaken.

Wat is jouw favoriete accessoire? Maak jij van iedere outfit iets uitgebreids en speciaals? Of houd je het bij die ‘must-have’ basis items?

More from author

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

De voordelen van B2B ondernemen

Een eigen bedrijf beginnen, het is een droom van velen. Je kunt voor jezelf werken aan iets waar je passie voor hebt, veel verdienen...

Dierlijke producten zijn niet meer van deze tijd

Steeds meer zien we mensen die overstappen van ‘iedere dag een stukje vlees’ naar een meer flexibele denkwijze. Sommige mensen stappen helemaal over en...

3x de leukste stedentrips in Nederland

Voor de ultieme stedentrip hoef je niet perse naar Lissabon, Berlijn of andere hippe stad in het buitenland. Wist je dat Nederland namelijk ook...