Condooms met smaak bestellen

Condooms met smaak staan waarschijnlijk niet bovenaan je zoekgeschiedenis, maar desalniettemin zijn de meer smakelijke anticonceptie een interessante optie op het gebied van bescherming, vooral als het gaat om orale seks. 

Het is de veiligere optie voor orale seks en misschien een aangenamere, beter smakende ervaring dan een condoom zonder smaak. Bovendien zegt ze dat sommige mensen de geur van seks echt niet lekker vinden en een aangenamere geur willen binnenbrengen, zullen we maar zeggen? In dat geval zijn condooms met smaak een goede optie. 

Maar voordat je begint adviseren seksuologen om een paar dingen in gedachten te houden. Ten eerste: kies hoogwaardige ingrediënten. Kijk of condooms met smaak veganistische en glutenvrije eigenschappen aangeven, waardoor je weet dat de ingrediënten zijn. Controleer de ingrediëntenlijst en Google wat je niet herkent. Het belangrijkste is dat dat je nooit veiligheid moet opofferen voor smaak. 

Als je een allergie of voedselintolerantie hebt, moet je condooms met een smaakje ook controleren op problematische ingrediënten. Hazelnoot, bijvoorbeeld, en bepaalde soorten fruit zijn populaire smaken, die beide een probleem kunnen zijn voor mensen met allergieën. Sommige condooms met smaak bevatten gluten dus let daar op.  

Je zou kunnen denken dat gearomatiseerde condooms een verkooptactiek zijn, maar er is een goede reden waarom ze bestaan, en daarom zou je ook moeten overwegen ze te gebruiken. 

Condooms met smaak zijn eigenlijk ontworpen om te worden gebruikt tijdens orale seks. De gearomatiseerde coating helpt de smaak van latex te maskeren en maakt orale seks aangenamer. 

Belangrijker is dat het gebruik van condooms tijdens orale seks de enige manier is om jezelf te beschermen tegen seksueel overdraagbare aandoeningen (soa's). Dit betekent dat gearomatiseerde condooms een geweldige manier zijn om van orale seks te genieten en veilig te blijven. 

Seks is tenslotte iets geweldigs. Het kan je zelfs helpen langer te leven. Maar het is belangrijk om ervoor te zorgen dat je veilig vrijt. Dit betekent dat u elke keer dat u seksuele activiteit verricht, bescherming moet gebruiken, zelfs tijdens orale seks. 

Waarom je bescherming zou moeten gebruiken bij orale seks 

Condooms voorkomen niet alleen zwangerschap. Ze voorkomen ook de verspreiding van seksueel overdraagbare aandoeningen. En wat je ook denkt, soa's worden overgedragen via allerlei soorten seksuele activiteiten, waaronder vaginale penetratie, anale seks of orale seks zonder bescherming. Veel soa's kunnen worden verspreid 

via orale seks – waaronder chlamydia, gonorroe, syfilis, HPV en zelfs hiv – daarom is het zo belangrijk om bescherming te gebruiken. Soa's kunnen zelfs worden verspreid als uw partner geen symptomen heeft. Het aantal besmettingen stijgt zelfs. De Centers for Disease Control and Prevention (CDC) melden zelfs dat er elk jaar bijna 20 miljoen nieuwe gevallen van soa's worden gemeld.Hoewel het gebruik van bescherming tijdens orale seks het risico op het oplopen of verspreiden van een soa niet wegneemt, vermindert het wel het risico – wat nog steeds erg belangrijk is. 

Hoe gebruik je een condooms met smaak? 

Als u van plan bent condooms met een smaakje te kopen, is de eerste stap om ervoor te zorgen dat u condooms koopt die goed passen. Als het condoom te groot of te klein is, kan het wegglijden – of breken. Een comfortabel passend condoom is de beste manier om zowel u als uw partner te laten genieten van orale seks. Veel gearomatiseerde condooms zijn ook gemaakt van latex. Dit betekent dat als u een latexallergie heeft, u het pakket moet controleren voordat u het koopt. Het is ook belangrijk om te onthouden dat gearomatiseerde condooms voornamelijk zijn ontworpen voor gebruik tijdens orale seks. 

Je mag ze niet gebruiken voor vaginale of anale seks, tenzij de aanwijzingen op de verpakking anders aangeven, vooral omdat eventuele toegevoegde suikers in de gearomatiseerde coating kunnen bijdragen aan een vaginale schimmelinfectie. Lees altijd de aanwijzingen voordat u condooms gebruikt om er zeker van te zijn dat u ze correct gebruikt. 

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Waarom kiezen voor neutrale kleuren in je interieur

Neutrale kleuren zijn de stille krachten van het kleurenspectrum. Ze brengen rust in elke ruimte en bieden een canvas waarop jouw persoonlijke stijl de...

Waarom een warm huis gelijk staat aan een gelukkig huis

Je kent het gevoel vast wel: je komt thuis na een lange werkdag en wordt verwelkomd door de behaaglijke warmte van je huis. Het...

Wat zijn flexibele werkplekken en waarom zijn ze populair

Flexibele werkplekken hebben de manier waarop we denken over kantoorruimtes en werkomgevingen compleet getransformeerd. Deze trend is een rechtstreekse reactie op de behoefte aan...