Avond van mijn leven

Avond van mijn leven

Carnaval daar gaan we!

Wat heb ik gister de leukste avond van mijn leven gehad. Het was carnaval, dus dan weet je al dat het een gekkenhuis is. Iedereen was verkleed, ik was mini mouse en mijn tegenstander was mickey mouse, en mijn vrienden waren verkleed als luigi en mario, de politie en de boef en een kat en een hond. Wat een top combinatie! Iedereen was een setje. We gingen vanuit Den Haag naar Breda. We hadden gelukkig een BoB want we hadden echt geen zin om zo lang met de trein te reizen. Alhoewel het erg druk was op de weg, hebben we heel hard mee kunnen schreeuwen op de slechtste nummers. Dat maakte de sfeer wel in de auto. Na lang een plekje te zoeken waar we de auto konden plaatsten, konden we ons auto feestje voortzetten op de straten.

Een lekker biertje bij de drukte

Op de straten was iedereen vrolijk, er waren zo veel leuke kostuums. We kozen ervoor om gelijk een drankje ergens te gaan halen. We dachten iedereen haalt een rondje. Dus ik begon het eerste rondje bier, lekker makkelijk. Het was zo druk we waren al de helft van de vriendengroep kwijt. Maar die konden we later toch bellen om te vragen waar ze waren. Wij kozen ervoor om naar een stage te gaan en ons te mengen in de menigte. Na een en al geduw stonden we eindelijk een beetje in het midden. We waren mee aan het schreeuwen op alle nummers, vandaar dat mijn hele stem ook weg is. Na het geschreeuw en al het dansen kozen we ervoor om even de rest van de groep te zoeken en wat te gaan eten. Dat was nog een aardige klus. Iedereen is verkleed en er waren meer mensen als luigi en mario. Ik dacht ik bel ze even maar door de drukte viel mijn telefoon op de grond. En ja je kan he tal raden, telefoon kapot. Op dat moment maakte het me helemaal niet uit, ik dacht dat regel ik morgen wel. Uiteindelijk ging onze vriend verkleed als de hond even bellen. Na ze gevonden te hebben zijn we lekker gaan eten. Een lekkere vette hap. Maar nu was het wel tijd om naar huis te gaan. We gingen naar de auto en reden helemaal vrolijk en verzadigd terug.

Snel laten repareren

De volgende ochtend toen ik wakker werd besefte ik me dat mijn telefoon kapot was. Ik moest die telefoon dan ook zo snel mogelijk laten maken. Want een nieuwe kan ik niet betalen. Gelukkig bestaat er gsm reparatie. Ik kon mijn telefoon gewoon opsturen en dan werd die gerepareerd, helemaal top! Dus al snel mijn telefoon weer terug en kon ik eindelijk mijn vrienden hebben hoe ongelofelijk gezellig ik het heb gehad!

Meer van auteur

Gerelateerde blogs

Laatste berichten

Online gokken in Nederland

Wat zijn online gokkasten in Nederland en hoe werken ze? Online gokkasten in Nederland zijn de laatste jaren steeds...

Het belang van employer branding

Wat is employer branding en waarom is het belangrijk? Employer branding is de praktijk van het ontwikkelen en bevorderen...

Met deze supplementen kan je succesvoller presteren in de sportschool

Sporten is voor iedereen ontzettend belangrijk. Door genoeg in beweging te blijven zal je voor een gezond lichaam gaan zorgen. Iedereen heeft echter een...